Tevreden klanten spreken

Antoine Ketelaars
Antoine Ketelaars

Nadat Anita het winnende ontwerp maakte voor mijn bedrijfslogo via een pitchwedstrijd, heb ik haar gevraagd om ook mijn website te ontwerpen. Groot was mijn verbazing dat ze de website niet alleen ontwerpt, maar ook helemaal bouwt. Ik ben erg trots op mijn nieuwe website en de eerste positieve reacties komen al binnen!

Steve Taylor
Steve Taylor

Anita is a great web designer. She was great to work with and very responsive to our needs and requests. We recommend her to anyone in need of webpage design or creation. She is a blessing to us.

Jeff Stevenson
Jeff Stevenson
VinoPro Inc. - California (USA)

We hired Anita to design our new website vinopro.com and couldn’t be happier with her work. As a web designer she is professional, meticulous, and goes over and above to deliver a superior product. Well Done!!

Jurgen van Strydonck
Jurgen van Strydonck

We kozen Anita als de ideale ontwerper voor onze website. Al van bij aanvang presenteerde ze meerdere pagina-afbeeldingen waaruit al gauw de vele mogelijkheden van haar ontwerp bleken. Anita denkt mee met haar opdrachtgever en reageerde altijd heel snel op onze vragen of suggesties. Samengevat: een echte aanrader!

Boy Brons
Boy Brons
PMT Kompas Groep BV - Rotterdam

We hebben Anita gevraagd om voor ons een web-visualisatie te maken gebaseerd op een beschrijving en een gevoel. Ze heeft dit uitstekend gedaan. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

Ruud Velthoven
Ruud Velthoven
WSB-Brabant

Voor de ontwikkeling van een nieuwe website en huisstijl heb ik Anita gevraagd. Dit bleek een heel goede keus te zijn. Haar vakkundigheid, creativiteit en behulpzaamheid hebben mij zeer aangenaam verrast. Zowel de website als de huisstijl hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Nadat Anita het winnende ontwerp maakte voor mijn bedrijfslogo via een pitchwedstrijd, heb ik haar gevraagd om ook mijn website te ontwerpen. Groot was mijn verbazing dat ze de website niet alleen ontwerpt, maar ook helemaal bouwt. Ik ben erg trots op mijn nieuwe website en de eerste positieve reacties komen al binnen!

Antoine Ketelaars

Anita is a great web designer. She was great to work with and very responsive to our needs and requests. We recommend her to anyone in need of webpage design or creation. She is a blessing to us.

Steve Taylor

We hired Anita to design our new website vinopro.com and couldn’t be happier with her work. As a web designer she is professional, meticulous, and goes over and above to deliver a superior product. Well Done!!

Jeff Stevenson
VinoPro Inc. - California (USA)

We kozen Anita als de ideale ontwerper voor onze website. Al van bij aanvang presenteerde ze meerdere pagina-afbeeldingen waaruit al gauw de vele mogelijkheden van haar ontwerp bleken. Anita denkt mee met haar opdrachtgever en reageerde altijd heel snel op onze vragen of suggesties. Samengevat: een echte aanrader!

Jurgen van Strydonck

We hebben Anita gevraagd om voor ons een web-visualisatie te maken gebaseerd op een beschrijving en een gevoel. Ze heeft dit uitstekend gedaan. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

Boy Brons
PMT Kompas Groep BV - Rotterdam

Voor de ontwikkeling van een nieuwe website en huisstijl heb ik Anita gevraagd. Dit bleek een heel goede keus te zijn. Haar vakkundigheid, creativiteit en behulpzaamheid hebben mij zeer aangenaam verrast. Zowel de website als de huisstijl hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Ruud Velthoven
WSB-Brabant